førende den smarte revolution inden for kaffemaskineindustrien.

Yile, som en af ​​de enheder, der gør gruppens standard for generelle krav til cloud-platformen for smarte kaffemaskiner, er på forkant med æraen og fører den smarte revolution af kaffemaskineindustrien.

Smart kaffe, dans i skyerne

Forestil dig, at hvert lille trin fra maling til brygning vil blive nøjagtigt styret af smart teknologi og analyseret og optimeret i realtid af skydataene, hvilket gør, at hver kaffe opnås til den perfekte balance mellem individuation og standardisering.Dette er præcis det ønske, gruppens standard for generelle krav til cloud platform af smarte kaffemaskiner, som vi gjorde forfølgelser.

addtp1

Grænseoverskridende integration og aktivering af industrien

Etableringen af ​​cloud platform af smart kaffemaskine, er ikke kun innovation af teknologi, men også genopbygning af den industrielle økologi.Det er tæt forbundet med kaffefremstilling, markedsføring, forbrug, opnåelse af effektiv allokering og udnyttelse af ressourcen ved den avancerede teknologi såsom big data og Internet of Things, giver en mere bekvem, effektiv og præcis service til sælgeren og bringer en helt ny kaffeoplevelse til forbrugeren.

Sikker og stabil, ledsagende

Når det kommer til garanti for datasikkerhed og privatliv, har vi vedtaget avancerede krypteringsteknikker og sikkerhedsbeskyttelsesforanstaltninger, sørg for sikkerheden for brugeroplysningerne.I mellemtiden er stabiliteten og udvidelsesmulighederne for cloud-platformen blevet strengt testet og optimeret, hvilket sikrer stabil drift i myldretiden.
Yile, en ledendeautomatproducent fra Kina
Vi har været inden for automat i 17 år, vores produkter dækker fuldautomatiskkaffeautomat, snacks og drikkevarer automat, instantkaffemaskine, ismaskiner, robotarme kaffeautomat etc. Som er blevet eksporteret til over 60 lande.

addtp2
addtp3

Hermed inviterer vi oprigtigt alle venner, der elsker kaffe og fokuserer på smart teknologi, til at være vidne til og deltage i denne kaffemaskineindustris smarte fest.Lad os gå fremad hånd i hånd og skabe en ny æra med smart kaffe sammen!


Indlægstid: Aug-07-2024